Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter l-a împrumutat pe Denis Alibec în Belgia, la KV Mechelen

Inter l-a împrumutat pe Denis Alibec în Belgia, la KV Mechelen

Inter l-a împrumutat pe Denis Alibec în Belgia, la KV Mechelen
de M.T.    |    23 Aug 2011   •   17:13

Inter Milano a decis să-l împrumute pe atacantul român Denis Alibec la formaţia belgiană KV Mechelen, care a încheiat ultima ediţie de campionat pe locul 7.

 
Jucătorul de 20 de ani, care în această vară a semnat un contract pe cinci sezoane cu echipa mare a nerazzurrilor, a fost dorit şi de Hellas Verona, formaţie nou-promovată în Serie B şi antrenată de fostul tehnician al lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini.
 
„Vreau să câştig experienţă şi de aceea am venit aici. Mechelen este o echipă bună, care se află mereu printre primele clasate în campionatul belgian, iar eu sunt nerăbdător să joc. La Inter aveam parte de o concurenţă fantastică. Trebuie să cresc şi apoi mă voi întoarce la Milano”, a declarat Alibec.
 
Denis Alibec a fost transferat de Inter Milano în 2009, de la Farul Constanţa, şi a evoluat mai mult pentru echipa Primavera, unde în ultimul sezon a fost în mai multe rânduri căpitan şi alături de care a câştigat Turneul de la Viareggio. 
 
În cei doi ani petrecuţi în Italia, Alibec a jucat în două rânduri şi pentru echipa mare, debutul în Serie A având loc pe 21 noiembrie 2010, în meciul pierdut de Inter cu 2-1 în faţa lui Chievo.
 
KV Mechelen este una dintre cele mai importante echipe din Belgia, având în palmares 4 titluri de campioană, o Cupă a Belgiei, iar la nivel european s-a impus în Cupa Cupelor (1987-1988) şi în Supercupa Europei (1988).

×
Subiecte în articol: Denis Alibec Inter Milano transferuri
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close