Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter Milano a câştigat Derby d'Italia şi a revenit pe primul loc în Serie A (VIDEO)

Inter Milano a câştigat Derby d'Italia şi a revenit pe primul loc în Serie A (VIDEO)

Inter Milano a câştigat Derby d'Italia şi a revenit pe primul loc în Serie A (VIDEO)
17 Apr 2010   •   13:56

Criza de rezultate a echipei Juventus a continuat vineri cu o înfrângere în derby-ul italian cu Inter, scor 2-0. Campioana a întâmpinat dificultăţi în prima repriză, însă s-a descătuşat în repriza a doua, pe fondul eliminării lui Sissoko înainte de pauză, şi a revenit pe prima poziţie a clasamentului din Serie A. AS Roma îşi poate relua locul de lider duminică, dacă învinge Lazio în derby-ul Capitalei.

Inter a câştigat doar patru din ultimele 12 partide de campionat, dar seria de rezultate negative a luat sfârşit în ultimele 15 minute ale partidei de la Milano. Julio Cesar a salvat în faţa lui Iaquinta şi Del Piero în prima repriză, iar Inter a ameninţat în minutul 12 prin Sneijder. Inter putea să înscrie în minutul 26, când Eto'o a scăpat pe contraatac, însă Sissoko a făcut o deposedare in extremis şi a salvat situaţia.

Mijlocaşul din Mali a devenit însă treptat erou negativ şi a primit două cartonaşe galbene, pentru o îmbrânceală cu Thiago Motta în minutul 37 şi o intrare dură la Javier Zanetti.



Inter a dominat partida în superioritate numerică şi cu 15 minute înainte de final Maicon a înscris cu un şut frumos de la marginea careului. Scorul final a fost stabilit în ultimele minute, când Samuel Eto'o a reluat în plasă din cinci metri, după centrarea lui Sulley Muntari în faţa porţii.

Juventus se află acum pe locul şase, la şase puncte de ultimul loc ce asigură calificarea în Liga Campionilor, cu patru etape înainte de final, în cazul în care Palermo câştigă la Cagliari duminică.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Serie A
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close