Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter Milano s-a calificat în finala CM al cluburilor. Chivu, criticat de presa italiană

Inter Milano s-a calificat în finala CM al cluburilor. Chivu, criticat de presa italiană

Inter Milano s-a calificat în finala CM al cluburilor. Chivu, criticat de presa italiană
16 Dec 2010   •   13:36

Internazionale Milano a trecut peste problemele recente şi a învins Seongnam Ilhwa Chunma cu 3-0 şi s-a calificat în finala Campionatului Mondial al Cluburilor, unde va întâlni Mazembe Englebert. În ciuda energiei şi spiritului de luptă arătate de sud-coreeni, victoria a fost una confortabilă pentru echipa lui Rafael Benitez, care s-a impus prin golurile lui Dejan Stankovic, Javier Zanetti şi Diego Milito.

Meciul nu a început grozav pentru italieni, Wesley Sneijder accidentându-se în primul minut şi fiind forţat să iasă de pe teren. Pierderea talismanului de la mijlocul terenului nu i-a îngrijorat pe elevii lui Benitez, care, până ca înlocuitorul lui Sneijder să intre pe teren, au deschis scorul. Dejan Stankovic a fost marcatorul, după ce a trecut prin apărarea lui Seongnam şi a tras pe jos, la o fază creată de Eto'o şi Milito.

După 32 de minute de joc, avantajul a fost dublat. Sud-coreenii nu au putut decât să admire golul de clasă al lui Javier Zanetti, care după un un-doi cu Diego Milito a introdus mingea pe sub portarul Jung Sung-Ryong, ieşit în întâmpinare. Scorul final a fost stabilit cu 17 minute rămase de disputat, când Diego Milito a împins în poartă mingea respinsă la şutul lui Eto'o.

Cristi Chivu a fost titular pentru Inter şi a fost înlocuit în minutul 79, site-ul tuttomercatoweb.com scriind că fundaşul român a fost nesigur. Sursa citată i-a acordat nota 5,5 internaţionalului român, la fel ca şi site-ul sportevai.it, considerându-l cel mai slab jucător al echipei italiene, alături de macedoneanul Goran Pandev. "Chivu îi ceruse antrenorului Benitez să-l mute în centru defensivei, dar văzând prestaţia sa din banda stângă înţelegem refuzul antrenorului. Deşi nu l-a avut în faţă pe Krasici, ci pe Cho Dong, Chivu a avut nevoie de mult noroc ca să scape cu faţa curată. Nesigur", a scris tuttomercatoweb.com.


×
Subiecte în articol: Inter Milano
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close