Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter-Parlermo 2-2. Mourinho: Un egal cât o înfrângere (VIDEO)

Inter-Parlermo 2-2. Mourinho: Un egal cât o înfrângere (VIDEO)

Inter-Parlermo 2-2. Mourinho: Un egal cât o înfrângere (VIDEO)
Sursa foto: jose mourinho
11 Apr 2009   •   19:17

Antrenorul lui Inter, Jose Mourinho nu este fericit cu cadoul de Paşte pe care l-a primit, după ce echipa sa a aruncat pe apa Sâmbetei un avantaj de două goluri pentru a face egal cu Palermo.

Nerazzurri ai controlat prima repriză, ajungând la 2-0 graţie golurilor lui Mario Balotelli şi Zlatan Ibrahimovic. Oamenii lui Mourinhou au părut că o lasă mai moale în a doua repriză, crezând că meciul este deja câştigat.
Cu toate acestea, Palermo şi-a păstrat speranţa şi pofta de joc. Drept urmare au pedepsit delăsarea campionilor prin Edison Cavani şi Davide Succi.

Rezultatul l-a înfuriat pe Mourinho. ?Nu îmi place rezultatul. Pare o înfrângere, Am văzut un Inter foarte negativ în a doua repriză, şi un Palermo pozitiv. Ne-am pierdut concentrarea şi am crezut, poate, că meciul este încheiat, iar asta a fost periculos. Ei au înscris, iar noi am fost în dificultate şi am cedat de două ori în tot atâtea miunute. NU sunt fericit cu acest rezultat, nu îmi place. Este o ruşine că nu m-a ascutat nimeni la pauză, când le-am spus jucătorilor că meciul nu s-a încheiat la 2-0?.
Inter rămâne pe prima poziţie în Serie A.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jose Mourinho Inter Milano Palermo Serie A
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close