Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter se distrează cu Werder, Barca se împiedică iar de Rubin în Liga Campionilor

Inter se distrează cu Werder, Barca se împiedică iar de Rubin în Liga Campionilor

Inter se distrează cu Werder, Barca se împiedică iar de Rubin în Liga Campionilor
30 Sep 2010   •   14:43

Olympique Lyon şi FC Copenhaga au obţinut victorii pentru a doua etapă la rând în grupele Ligii Campionilor, miercuri, în timp ce Internazionale Milano şi Tottenham Hotspur au marcat câte patru goluri în porţile adversarilor din Grupa A.

Samuel Eto'o a strălucit pentru campioana en-titre, înscriind trei goluri şi pasând decisiv pentru Wesley Sneijder la cealaltă reuşită a lui Inter în partida cu Werder Bremen, încheiată cu scorul de 4-0. Tot patru puncte în grupa A a acumulat şi Tottenham, care a învins FC Twente cu 4-1 în partida de debut de pe teren propriu în Liga Campionilor, toate golurile fiind înscrise în repriza a doua.

Lyon s-a distanţat la trei puncte în fruntea grupei B, după ce a dispus cu 3-1 de Hapoel Tel-Aviv, în timp ce Schalke 04 a egalat SL Benfica după 2-0 în Germania.

În grupa D, FC Copenhaga s-a instalat pe primul loc, după 2-0 la Panathinaikos, în timp ce FC Barcelona ocupă doar locul doi, la două puncte în spate, după ce Rubin Kazan a ţinut-o în şah pe propriul teren. Ruşii obţinuseră o victorie şi un egal în precedentele două întâlniri din sezonul trecut. 

După ce au remizat, scor 0-0, în prima etapă, Manchester United şi Glasgow Rangers au învins în etapa secundă. Englezii au dispus cu 1-0 de Valencia, în timp ce Rangers a câştigat cu 1-0 împotriva lui Bursaspor.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close