Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter ţinută în şah de Cagliari. Juventus se poate apropia la 4 puncte (VIDEO)

Inter ţinută în şah de Cagliari. Juventus se poate apropia la 4 puncte (VIDEO)

Inter ţinută în şah de Cagliari. Juventus se poate apropia la 4 puncte (VIDEO)
11 Ian 2009   •   04:13

Inter Milano a început noul an cu stângul, după ce formaţia Cagliari, aflată la jumătatea clasamentului în Serie A, a pus capăt seriei de opt victorii consecutive a elevilor lui Mourinho, remizând, scor 1-1, pe San Siro. Liderul din Serie A a început meciul cu şase puncte în faţa rivalei Juventus, dar orice speranţă de a mări sau măcar menţine avantajul au fost risipite de golul lui Robert Acquafresca în minutul 65.
Zlatan Ibrahimovic a egalat cu 12 minute înainte de final pentru a continua sezonul fără înfrângeri pe teren propriu pentru Inter, dar elevii lui Jose Mourinho nu au reuşit să mai pună în pericol poarta oaspeţilor. Avantajul lui Inter s-ar putea reduce duminică la patru puncte, dacă Juventus câştigă partida cu Siena.

Într-o altă partidă disputată sâmbătă, Genoa a câştigat cu 3-0 în faţa celor de la Torino şi a urcat pe locul patru în clasament, la egalitate de puncte cu Fiorentina. Giuseppe Biava a deschis scorul pentru roş-albaştri în minutul 18, iar Bosko Jankovic a adăugat un al doilea gol în minutul 48. Al treilea gol a fost înscris tot cu capul, de această dată de către Thiago Motta, cu cinci minute înainte de final.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Serie A
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close