Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ioan Becali l-a propus pe Dan Petrescu la Chelsea şi englezii n-au spus "nu"

Ioan Becali l-a propus pe Dan Petrescu la Chelsea şi englezii n-au spus "nu"

Ioan Becali l-a propus pe Dan Petrescu la Chelsea şi englezii n-au spus "nu"
Sursa foto: Dan Petrescu
13 Feb 2009   •   20:01

Antrenorul român Dan Petrescu ar putea beneficia de o şansă rară în carieră, fiind în vizorul echipei engleze Chelsea. Londonezii vor fi antrenaţi până în vară de Guus Hiddink, moment din care trebuie să îşi găsească un nou tehnician. Ioan Becali l-a propus pe actualul "principal" al Unirii Urziceni, care ar putea deveni secundul lui Ancelotti la echipa de suflet a "Bursucului".
"M-am ars cu Dan Petrescu, dar mi-am promis atunci că îmi voi lua revanşa. Aşa că acum două zile i-am trimis un fax lui Peter Kenyon în care îl propuneam pe Dan Petrescu la Chelsea! El are o imagine foarte bună acolo, e un "chelsian" prin definiţie. Răspunsul primit a fost următorul: "e foarte bună intenţia, îl vom urmări". Deci sunt interesaţi. Dar poate va merge Ancelotti acolo, poate Dan va merge secund acolo pentru doi ani. ", a declarat Becali pentru sport.ro.
Peter Kenyon este directorul executiv al echipei Chelsea din 2004, şi ar putea accepta venirea lui Petrescu având în vedere trecutul acestuia la echipa din capitala Marii Britanii şi rapida sa ascensiune ca antrenor. Dan Petrescu, în vârstă de 41 de ani, a evoluat la Chelsea între 1995 şi 2000, timp în care a avut 151 de apariţii în tricoul albastru şi a marcat 17 goluri. Fostul internaţional român se bucură şi de o mare popularitate printe suporterii formaţiei de pe Stamford Bridge.
Foto: news.bbc.co.uk
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close