Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ionuț Radu, cumpărat în secret. Clubul uriaș la care ajunge românul

Ionuț Radu, cumpărat în secret. Clubul uriaș la care ajunge românul

Ionuț Radu, cumpărat în secret. Clubul uriaș la care ajunge românul
11 Apr 2019   •   13:37

Florin Răducioiu spune că este foarte impresionat de nivelul la care a ajuns Ionuţ Radu, titular la Genoa. Component al departamentului de scouting al lui AC Milan, Răducioiu dezvăluie că Inter Milan a activat clauza de răscumpărare pentru Ionuţ Radu, transmite telekomsport.ro.

Transferat în vară de Genoa de la Inter, Ionuţ Radu a reuşit să-şi câştige locul de titular şi a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători din echipă. Evoluţiile excelente l-au impresionat pe Florin Răducioiu:

”E un jucător care a avut o evoluţie extraordinară în acest an. I-a crescut şi cota, valoarea pe piaţa transferurilor. E un lucru extraordinar. Noul Tătăruşanu l-aş numi. La o asemenea vârstă, aşa tânăr, să te impui şi să fii titular în Serie A nu e simplu şi cred că e prima dată când avem un asemenea jucător”, a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Bun cunoscător al fotbalului italian şi membru al departamentului de scouting de la AC Milan, Răducioiu face şi o dezvăluire. Fostul mare atacant susţine că Inter Milano a activat clauza de răscumpărare a lui Ionuţ Radu. Genoa l-a transferat definitiv în vară, dar Inter a păstrat o clauză prin care are prima opţiune de transfer, iar zvonurile susţin că aceasta ar fi de 12 milioane de euro:

”Au hotărât să îl răscumpere. Va hotărî Spalletti dacă va rămâne la Inter. Nu ştiu ce va fi cu el. Dar îl aşteaptă un turneu final (n.r. EURO U21). O să mergem toţi. Şi eu, şi foşti mari jucători, în frunte cu Hagi, pentru că e şi băiatul lui acolo şi vom sta alături de tricolorii mici.

E incredibil. L-am văzut pe Radu şi cu Inter, şi cu Milan pe viu. Are o personalitate ieşită din comun. Calităţi extraordinare. L-am văzut şi acum, cu Napoli, la TV. A salvat trei goluri incredibile. Viitorul, România va avea pe viitor un mare, mare portar. Au înţeles şi italienii, un pic mai târziu, că trebuie să investească în tineri că nu suntem departe de a investi în tineri. Singurul e Gică Hagi”, a mai spus Răducioiu.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close