Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Irlanda - Brazilia 0-2. Robinho le arată britanicilor ce jucător au pierdut (VIDEO)

Irlanda - Brazilia 0-2. Robinho le arată britanicilor ce jucător au pierdut (VIDEO)

Irlanda - Brazilia 0-2. Robinho le arată britanicilor ce jucător au pierdut (VIDEO)
Sursa foto: ROBINHO
03 Mar 2010   •   11:36

?Selecao? a făcut spectacol în meciul amical disputat, marţi, pe pământ britanic împotriva reprezentativei Irlandei. Într-o partidă jucată pe Emirates Stadium din Londra, irlandezii lui Giovanni Trapattoni au avut mari probleme în a stăvili atacurile brazilienilor, care s-au impus graţie unui autogol şi a unei reuşite măiastre a lui Robinho.
Cu un prim ?unsprezece? de invidiat, brazilienii nu au avut probleme să ajungă la poarta lui Given încă de la început. Cu toate acestea, primul gol a venit în minutul 44 chiar de la un irlandez, care şi-a bătut propriul portar cu o intervenţie stângace la centrarea lui Robinho. Spre final, Robinho a reuşit să şi marcheze după o fază care a pulverizat, pur şi simplu, axul central al apărării adverse. Fostul jucător al lui Manchester City, în prezent la Santos, a rămas singur la 22 de metri după mai multe combinaţii cu colegii din atac, şi l-a învins pe Given cu un şut plasat.

Au jucat echipele:
Irlanda: Given - Kelly, McShane, St Ledger, Kilbane - Lawrence (McCarthy '69), Whelan (Gibson '56), Andrews, Duff (McGeady '56) - Keane, Doyle (Best '78)
Brazilia: Julio Cesar - Maicon (Carlos Eduardo '84), Lucio (Luisao '82), Juan, Bastos - Gilberto Silva, Felipe Melo, Ramires (Daniel Alves '64), Kaka - Robinho (Nilmar '78), Adriano (Grafite '64).
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: nationala Braziliei
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close