Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Îşi pierde Interul vedeta? Ibrahimovic: Vreau să joc în Spania

Îşi pierde Interul vedeta? Ibrahimovic: Vreau să joc în Spania

Îşi pierde Interul vedeta? Ibrahimovic: Vreau să joc în Spania
25 Apr 2009   •   14:42

Aproape campioană în Italia, Inter Milano se gândeşte deja la strategia pentru viitorul sezon. Dar planurile conducătorilor din Via Durini ar putea fi date peste cap tocmai de vedeta echipei, Zlatan Ibrahimovic. Atacantul suedez a declarat că are nevoie de o nouă provocare şi că i-ar plăcea să evolueze în Spania.

?Joc în Italia de cinci ani, am câştigat tot ce era de câştigat aici şi am învăţat multe lucruri. În viaţă există însă momente când îţi spui că trebuie să încerci ceva nou. Mi s-a mai întâmplat asta când eram la Ajax. Am contract cu Inter şi mă simt bine aici, dar, în acelaşi timp, vreau să încerc o nouă experienţă?, a spus jucătorul ?nerazzurrilor? într-un interviu acordat postului de televiziune Eurosport.

Golgheterul din Serie A, la egalitate cu Marco Di Vaio, a dezvăluit şi care ar putea fi următoarea sa destinaţie. ?Cred că fotbalul spaniol corespunde stilului meu de joc. Iubesc fotbalul tehnic, iar în Spania se joacă în acest fel?, a explicat scandinavul. Rămâne de văzut care va fi reacţia şefilor lui Inter, dar şi a marilor forţe din Primera Division, la declaraţiile lui Ibrahimovic.

Antena3.ro

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close