Antena 3 CNN Sport Fotbal extern John Terry o comite din nou. I-a rupt piciorul unui gardian după Chelsea - Inter

John Terry o comite din nou. I-a rupt piciorul unui gardian după Chelsea - Inter

John Terry o comite din nou. I-a rupt piciorul unui gardian după Chelsea - Inter
Sursa foto: john terry
17 Mar 2010   •   19:24

Căpitanul lui Chelsea a avut o zi de marţi de care nu va dori să-şi aducă aminte prea curând. După ce că echipa sa a fost eliminată din Liga Campionilor, Terry l-a lovit cu maşina după meci, lângă stadion, pe un agent de pază şi i-a rupt piciorul. Poliţia londoneză l-a interogat, astfel, pe Terry până dimineaţa şi i-a verificat alcoolemia.
Seara neagră a lui Terry nu s-a încheiat la fluierul de final al arbitrului de la meciul Chelsea - Inter. Problemele au început pentru fundaş abia după ce a ieşit din arenă şi vroia să meargă spre casă în maşina personală. L-a lovit pe un agent de pază şi i-a provocat o fractură la picior. Poliţia şi-a făcut repede apariţia şi l-a interogat de fotbalist, cerându-i totodată să facă etilotestul, în ciuda faptului că acesta venea de pe terenul de fotbal şi, în mod logic, chiar nu avea cum să fie băut.
"Poliţia a fost chemată la 23:13, marţi, la stadionul Stamford Bridge pentru un incident între o maşină şi un pieton. Serviciul Londonez de Ambulanţă l-a ajutat imediat pe bărbatul de 35 de ani, care suferise o fractură la picior. A fost dus la West London Hospital iar acum este în situaţie stabilă. Şoferul automobilului 4X4 nu a oprit la scena accidentului. Nu s-au făcut arestări, iar interogările continuă în acest moment", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, potrivit goal.com.
Purtătorul de cuvânt al lui John Terry, Phil Hall, l-a scuzat pe jucător şi a declarat că acesta nici nu şi-a dat seama că a lovit pe cineva. Hall a insistat că paparazzi l-au făcut pe Terry să se grăbească pentru a scăpa mai repede din mulţime.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chelsea
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close