Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Jorge Valdano, îndepărtat de la Real Madrid: „Antrenorul are nevoie de o autoritate mai mare”

Jorge Valdano, îndepărtat de la Real Madrid: „Antrenorul are nevoie de o autoritate mai mare”

Jorge Valdano, îndepărtat de la Real Madrid: „Antrenorul are nevoie de o autoritate mai mare”
26 Mai 2011   •   12:23

Real Madrid a anunţat că Jorge Valdano nu va mai îndeplini funcţia de director general al clubului, o mutare care îi întăreşte poziţia lui Jose Mourinho pe Bernabeu. Cei doi au avut mai multe neînţelegeri de-a lungul ultimului sezon, iar decizia lui Florentino Perez este văzută de mulţi drept o victorie a tehnicianului portughez.

Am luat decizia de a încheia relaţia contractuală cu Jorge Valdano. Experienţa ultimului sezon ne-a arătat nevoie unei noi organizări a clubului, una în care antrenorul să aibă o mai mare autoritate, pentru a evita neînţelegerile cu directorul general”, a anunţat Florentino perez în cadrul unei conferinţe de presă.

Preşedintele Realului recunoaşte că a fost o decizie necesară, deşi greu de luat. „Nu vreau să vă ascund durerea pe care o simt faţă de plecarea lui Jorge Valdano, dar sentimentele mele nu pot să fie un motiv care să mă împiedice să iau deciziile corecte. Vorbim de două persoane care nu au reuşit să se înţeleagă. Negarea evidenţei nu este practică pentru nimeni”, a explicat boss-ul de pe Bernabeu.

Jorge Valdano a evoluat timp de trei sezoane la Real Madrid, între 1984 şi 1987, echipă pe care a şi antrenat-o în perioada 1994-1996, când a şi câştigat un titlu. Din 1997 până în 2005 a ocupat funcţa de director general la Real Madrid, poziţie pe care a revenit în 2009.

×
Subiecte în articol: Real Madrid demitere
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close