Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Jose Mourinho a fost suspendat două etape pentru că i-a băgat degetul în ochi secundului Barcelonei

Jose Mourinho a fost suspendat două etape pentru că i-a băgat degetul în ochi secundului Barcelonei

Jose Mourinho a fost suspendat două etape pentru că i-a băgat degetul în ochi secundului Barcelonei
de M.T.    |    05 Oct 2011   •   19:29

Jose Mourinho a fost suspendat două etape pentru că i-a băgat degetul în ochi antrenorului secund al lui FC Barcelona, Tito Vilanova.

 
Incidentul s-a produs pe 17 august, la meciul retur din Supercupa Spaniei dintre FC Barcelona şi Real Madrid, disputat pe Camp Nou şi câştigat de catalani cu scorul de 3-2.
 
În urma acelui rezultat, echipa antrenată de Pep Guardiola a cucerit trofeul, cu scorul general de 5-4.
 
Totul a început în minutele de prelungire ale respectivei partide, după un fault dur al lui Marcelo, fundaşul brazilian fiind eliminat. Imediat, jucătorii şi oficialii celor două echipe s-au încăierat la marginea terenului, în îmbulzeala creată, tehnicianul portughez ducându-se la Vilanova şi băgându-i un deget în ochi.
 
Secundul Barcelonei a reacţionat, împingându--l la rândul său pe lusitan, gest pentru care Federaţia Spaniolă l-a suspendat timp de o etapă.
 
Eu am fost politicos şi am jucat ca un bărbat, nu am căzut la pământ la prima atingere. Nu ştiu cine este acest Vilanova”, a spus Mourinho după meci, ulterior antrenorul Realului cerându-şi scuze pentru gestul său, dar numai faţă de suporterii madrileni.
 
Deşi şefii Barcelonei au anunţat că nu vor depune plângere împotriva lui Jose Mourinho, Federaţia Spaniolă s-a autosesizat în acest caz.
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close