Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juande Ramos, înlocuitorul lui Schuster pe banca formaţiei Real Madrid

Juande Ramos, înlocuitorul lui Schuster pe banca formaţiei Real Madrid

Juande Ramos, înlocuitorul lui Schuster pe banca formaţiei Real Madrid
09 Dec 2008   •   17:59

Antrenorul despre care s-a scris că ar putea fi înlocuitorul lui Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk, Juande Ramos, a fost numit în funcţia de antrenor principal al formaţiei Real Madrid. Conducerea clubului spaniol a anunţat, marţi, că l-a demis pe antrenorul german Bernd Schuster, înlocuindu-l cu Juande Ramos, care a semnat un contract valabil pînă la 30 iunie 2009.
Numirea lui Juande Ramos a fost confirmată de directorul sportiv al lui Real Madrid, Predrag Mijatovic. Acesta a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă, care a avut loc la stadionul Santiago Bernabeu, că în cursul zilei de marţi s-a întâlnit cu antrenorul german şi au reziliat înţelegerea dintre cele două părţi, scrie Gazeta Sporturilor.
Schuster, care era în funcţie din 2007, a fost criticat de suporteri şi presă din cauza rezultatelor slabe ale echipei. El a afirmat după ce echipa sa a pierdut cu 3-4 meciul cu FC Sevilla că gruparea din Madrid nu are nicio şansă să câştige derby-ul campionatului spaniol, contra lui FC Barcelona, meci care se va disputa sâmbătă, pe Camp Nou. Real Madrid ocupă locul 5 în Primera Division, cu 26 de puncte, în timp ce Barcelona este lider, cu 35 de puncte.
Noul antrenor al lui Real Madrid, Juande Ramos, s-a născut la 25 septembrie 1954, iar până la 28 de ani a fost fotbalist. El a pregătit echipe precum Rayo Vallecano, Real Betis, FC Sevilla sau Tottenham.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close