Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Jucătorii lui Atletico, revoltaţi că antrenorul l-a odihnit pe Diego Forlan în Liga Campionilor

Jucătorii lui Atletico, revoltaţi că antrenorul l-a odihnit pe Diego Forlan în Liga Campionilor

Jucătorii lui Atletico, revoltaţi că antrenorul l-a odihnit pe Diego Forlan în Liga Campionilor
Sursa foto: diego forlan
13 Mar 2009   •   16:03

Deciziile noului antrenor de la Atletico Madrid, Abel Rosino, nu sunt foarte populare printre jucătorii săi. Fotbaliştii au, toţi, părerea că tehnicianul a greşit grav atunci când a decis să nu-l titularizeze pe uruguayanul Diego Forlan în partida cu FC Porto din Liga Campionilor, scor 0-0. În urma acestei partide, spaniolii au fost eliminaţi din competiţie. Fostul jucător al lui Manchester United a fost introdus, totuşi, pe teren în minutul 54, iar Rosino a spus că intenţia lui a fost să odihnească jucătorul în perspectiva partidei de campionat cu Villarreal.
Jucătorii lui Atletico au avut un şoc atunci când au văzut că trebuiau să se descurce fără colegul lor, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, în condiţiile în care, dacă nu marca, Atletico era eliminată din competiţie. Scorul în prima manşă, pe stadionul Vicente Calderon din Madrid, fusese de 2-2.
Presa spaniolă a scris că jucătorii nu au înţeles deloc decizia antrenorului, dar nu au putut decât să o respecte. Colegul de echipă al lui Forlan, Sergio Kun Aguero, este de părere că uruguayanul ar fi trebuit să fie neapărat titular, potrivit Mediafax:
"Forlan va fi mereu titular în echipa mea. Totuşi, Abel este cel care decide şi nu am fost eu cel care l-a numit în această funcţie".
Abel Rosino este antrenorul echipei din capitala Spaniei din ianuarie, când l-a înlocuit pe Javier Aguirre, mexicanul fiind demis pentru rezultatele slabe ale echipei. Cu toate acestea, nu a trebuit să treacă mult pentru ca noul antrenor să aibă contestatari. Publicaţia El Pais a scris că sud-americanii au fost "capul răutăţilor", Aguerro, Forlan şi Maxi Rodriguez fiind cei care au pornit revolta, anunţă sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Atletico Madrid FC Porto
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close