Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Jucătorul ofertat cu 12.000.000 de euro pe sezon

Jucătorul ofertat cu 12.000.000 de euro pe sezon

Jucătorul ofertat cu 12.000.000 de euro pe sezon
Sursa foto: foto: pixabay.com
09 Feb 2016   •   15:17

Chinezii au reușite cele mai scumpe transferuri ale acestei ierni: Alex Teixeira (50 de milioane de euro), Jackson Martinez (42 de milioane de euro) și Ramires (28 de milioane de euro) și au mai fost aproape de alte mari lovituri. I-au mai ofertat pe Hulk (91 de milioane de euro) și pe Oscar (75 de milioane de euro) și au țintit și un jucător al Barcelonei.

Daniel Alves a fost tentat cu un salariu de 12 milioane de euro pe sezon de Guangzhou Evergrande, acolo unde l-ar fi avut antrenor pe Luiz Felipe Scolari, cel care a cucerit ultima Cupă Mondială a Braziliei, în 2002, scrie digisport.ro.

Propunerea i-a fost făcută doar jucătorului, nefiind trimisă o ofertă și către club, după cum anunță publicația catalană Mundo Deportivo. Alves nu a dat un răspuns, dar este imposibil ca formația blaugrana să îi dea drumul în aceste condiții.

Perioada de transferuri în China se încheie pe 26 februarie, astfel că Guangzhou ar avea timp să facă și o ofertă oficială către club.

În sezonul trecut, brazilianul și-a prelungit cu greu contractul pe Camp Nou, cu puțin timp înainte să îi expire, după ce spusese că este foarte aproape de o plecare.

Actuala înțelegere dintre Daniel Alves (32 de ani) și Barcelona expiră în vara lui 2017. Continuă să fie un om de bază sub comanda lui Luis Enrique, care a avut un rol deosebit de important în a-l convinge să rămână.

17 meciuri a jucat Daniel Alves în La Liga, în acest sezon. A mai bifat 5 apariții în Cupa Spaniei, două în Supercupa Spaniei, 4 în Liga Campionilor, două în Campionatul Mondial al Cluburilor și una în Supercupa Europei.

36 de milioane de euro ar primi Daniel Alves la Guangzhou Evergrande, care i-a propus un contract pe 3 ani, cu 12 milioane de euro pe sezon.

Guangzhou este campioana Chinei, deținătoarea trofeului Ligii Campionilor Asiei și a terminat pe locul 4 la Campionatul Mondial al Cluburilor 2015, câștigat de Barcelona.

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close