Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus - AC Milan 4-2. Emerson îl atacă pe Ancelotti: Am fi câştigat dacă nu mă scoteai

Juventus - AC Milan 4-2. Emerson îl atacă pe Ancelotti: Am fi câştigat dacă nu mă scoteai

Juventus - AC Milan 4-2. Emerson îl atacă pe Ancelotti: Am fi câştigat dacă nu mă scoteai
15 Dec 2008   •   02:41

AC Milan a fost învinsă categoric în derby-ul etapei a 16-a din Serie A, pe Stadio Olimpico, unde Juventus s-a impus cu scorul de 4-2. În urma acestui rezultat, formaţia torineză a rămas în coasta celor de la Intern, în timp ce AC Milan se află acum la nouă puncte distanţă de lider.
Alessandro del Piero a deschis scorul pentru Juve din penalty, în minutul 16, pentru ca Alexandre Pato să egaleze pentru Milan. Giorgio Chellini a restabilit avantajul pentru Juve, în minutul 34, iar Amauri a făcut ca scorul să arate 3-1 la pauză. La reluare, Massimo Ambrosini a reuşit să readucă AC Milan în joc, cu un gol în minutul 52, însă după eliminarea lui Zambrotta, Amauri a avut ultimul cuvânt şi a reuşit dubla în minutul 69.
Cu Juventus în avantaj la pauză, 3-1, antrenorul diavolilor, Carlo Ancelotti, a ales să îl înlocuiască pe mijlocaşul Emerson, introducându-l în teren pe Andrei Şevcenko. La finalul partidei, brazilianul şi-a pierdut cumpătul şi a lansat un atac dur la adresa lui Ancelotti, susţinând că Milan ar fi câştigat partida dacă el ar fi rămas pe teren.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino AC Milan
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close