Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus, aproape de zona de retrogradare, după 1-3 cu Palermo. Inter revine pe primul loc

Juventus, aproape de zona de retrogradare, după 1-3 cu Palermo. Inter revine pe primul loc

Juventus, aproape de zona de retrogradare, după 1-3 cu Palermo. Inter revine pe primul loc
24 Sep 2010   •   11:42

Fostă campioană europeană, formaţia Juventus Torino a înregistrat a doua înfrângere în patru meciuri din noul sezon al Serie A, 1-3, pe teren propriu, cu Palermo, şi se află acum foarte aproape de zona retrogradării.

Juventus a învins Udinese cu 4-0 în weekend, în deplasare, însă fanii torinezi aveau să fie dezamăgiţi în meciul cu Palermo, în care oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 2 prin impresionantul mijlocaş argentinian Javier Pastore.

Josip Ilicic a adăugat un al doilea gol în minutul 62, înainte ca Cesare Bovo să înscrie din lovitură liberă de la 30 de metri, cu cinci minute înainte de final, făcând golul lui Vincenzo Iaquinta din minutul 87 să fie inutil.

Inter Milano conduce clasamentul, după ce Diego Milito şi Eto'o au înscris câte două goluri pentru a învinge Bari cu 4-0. Liderul dinaintea acestei etape, Cesena, a pierdut prima partidă din acest sezon, 0-2 la Catania.

După patru etape, Inter a acumulat zece puncte, cu unul în plus faţă de Brescia şi Chievo, careu au înregistrat victorii surprinzătoare, 2-1 cu Roma, respectiv 3-1 la Napoli.

AC Milan şi Lazio au pierdut şi ele teren în lupta cu Inter, după 1-1 la Roma, într-un meci în care Zlatan Ibrahimovic a deschis scorul, iar Sergio Floccari a egalat.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino Serie A Inter Milano
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close