Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus-Bologna 4-1. Final de meci fantastic pentru torinezi (VIDEO)

Juventus-Bologna 4-1. Final de meci fantastic pentru torinezi (VIDEO)

Juventus-Bologna 4-1. Final de meci fantastic pentru torinezi (VIDEO)
15 Mar 2009   •   09:40

După eliminarea din Liga Campionilor, lui Juventus nu i-a mai rămas decât să încerce să recupereze distanţa de şapte puncte care o desparte de liderul Inter în Serie A. Iar primul pas a fost făcut sâmbătă seara, ?bianconerri? învingând cu 4-1 în faţa Bolognei pe teren propriu , după ce oaspeţii au condus la pauză.

Echipa antrenată de Sinisa Mihajlovic a deschis scorul în minutul 24 prin Mutarelli şi a intrat la pauză cu acest avantaj. ?Bătrâna Doamnă? a restabilit egalitatea la trei minute de la reluare, datorită golului marcat de bosniacul Salihamidzic. Gazdele au continuat să preseze, iar defensiva vizitatorilor a cedat în cele din urmă. Şi nu o dată, ci de trei ori, în ultimele 20 de minute. Mai întâi tânărul Giovinco i-a adus în avantaj pe ?bianconerri?, iar Dl Piero a reuşit o dublă şi a stabilit scorul final.



În celălalt meci al serii din Italia, Genoa a învins cu 1-0 la Cagliari şi continuă să spere la un loc de Liga Campionilor. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Oliveira, cu cinci minute înainte de final.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Serie A Juventus Torino Bologna
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close