Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus, campioană pentru a opta oară consecutiv

Juventus, campioană pentru a opta oară consecutiv

Juventus, campioană pentru a opta oară consecutiv
20 Apr 2019   •   21:50

Echipa de fotbal Juventus a devenit sâmbătă pentru a opta oară consecutiv campioană a Italiei, după ce a învins-o pe Fiorentina cu 2-1, la Torino, într-un meci din etapa a 33-a. 

Fiorentina a condus prin golul lui Nikola Milenkovic din minutul 7. Alex Sandro a egalat în min. 36. Gazdele au trecut în avantaj în min. 53, când German Pezzella a trimis în propria poartă o centrare a lui Cristiano Ronaldo. 

Echipa antrenată de Massimiliano Allegri este la 20 de puncte de a doua clasată, Napoli, care mai are şase meciuri de jucat şi nu o mai poate depăşi pe "Bătrâna Doamnă". Juventus are în total 35 de titluri de campioană. 

Tot sâmbătă, Lazio, cu Ştefan Radu înlocuit în minutul 16 din cauza unei accidentări la glezna stângă, a cedat surprinzător cu 2-1 acasă în faţa deja retrogradatei Chievo. Acest rezultat micşorează mult şansele lui Lazio de calificare în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor. Echipa romană este pe poziţia a opta a clasamentului. 

Portarul Ionuţ Radu a fost titular la Genoa, învinsă acasă cu 1-0 de Torino. Genoa este pe locul 15, la cinci puncte de zona retrogradării, când mai sunt cinci etape. 

AC Milan a făcut şi ea un pas greşit în lupta pentru Liga Campionilor, nereuşind decât un 1-1 la Parma, ce a egalat în minutul 87 prin lovitura liberă a veteranului Bruno Alves. 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close