Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus ? Inter 1-1 şi ?Bătrâna Doamnă? renunţă la titlu: Vrem Cupa Italiei (VIDEO)

Juventus ? Inter 1-1 şi ?Bătrâna Doamnă? renunţă la titlu: Vrem Cupa Italiei (VIDEO)

Juventus ? Inter 1-1 şi ?Bătrâna Doamnă? renunţă la titlu: Vrem Cupa Italiei (VIDEO)
19 Apr 2009   •   15:37

Primele două echipe din clasamentul Serie A nu au putut fi despărţite sâmbătă, în Derby D?Italia, unde Juventus şi Inter Milan au terminat la egalitate, scor 1-1. O victorie la Torino ar fi adus al patrulea titlu consecutiv elevilor lui Jose Mourinho, însă, în zece oameni de câmp, Juventus a reuşit să reziste.

Mario Balotelli a deschis scorul în minutul 64, după o fază creată de Sulley Muntari. Golul părea să fie unul victorios, mai ales că mijlocaşul portughez Tiago a intrat la cabine cu 15 minute înainte de final. Zdenek Grygera a avut însă alte planuri şi a înscris un gol dramatic în prelungirile partidei.

Chiar şi aşa, ?Bătrâna Doamnă? nu se mai gândeşte la titlu şi vrea acum să se concentreze pe obţinerea unui alt trofeu: Cupa Italiei. ?Per total suntem mulţumiţi cu acest egal. Acum trebuie să menţinem acest drum până la finalul sezonului şi să evoluăm bine în meciul cu Lazio, de miercuri?, a declarat Vincenzo Iaquinta pentru site-ul oficial.



În cealaltă partidă a serii, Lazio a învins cu 1-0 la Genoa, însă formaţia gazdă rămâne în cărţi să obţină ultimul loc pentru Liga Campionilor.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino Inter Milano Serie A
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close