Antena 3 CNN Sport Fotbal extern La Liga: După trei meciuri fără gol marcat, Messi a reuşit un hattrick cu Mallorca

La Liga: După trei meciuri fără gol marcat, Messi a reuşit un hattrick cu Mallorca

La Liga: După trei meciuri fără gol marcat, Messi a reuşit un hattrick cu Mallorca
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    30 Oct 2011   •   11:09

Lionel Messi a pus capăt unei serii de trei meciuri consecutive fără gol marcat, reuşind să puncteze de trei ori în victoria cu 5-0 obţinută de FC Barcelona în faţa celor de la Mallorca.

 
Argentinianul a deschis scorul din penalty în minutul 13 şi şi-a completat hattrickul cu alte două reuşite în prima jumătate de oră de joc, stabilind astfel rezultatul la pauză.
 
Aflat la debutul pe Camp Nou, tânărul Isaac Cuenca a făcut 4-0 în debutul părţii secunde, iar brazilianul Dani Alves a închis tabela în ultimul minut de joc.
 
Real Madrid a urcat cel puţin pentru moment pe primul loc, după succesul cu 1-0 obţinut în deplasare cu Real Sociedad. Golul echipei lui Jose Mourinho a fost înscris în minutul 9 de argentinianul Gonzalo Higuain.
 
Levante poate reveni însă pe prima poziţie, dacă va învinge duminică pe Osasuna.
 
Villarreal a părăsit zona retrogradării graţie victoriei de pe teren propriu cu Rayo Vallecano, scor 2-0. „Submarinul galben” a deschis scorul după 20 de minute prin Bruno Soriano, care a executat excelent o lovitură liberă, iar Borja Valero a marcat după pauză, pecetluind doar al doilea succes al sezonului pentru echipa de pe Madrigal.
 
Sofiane Feghouli a reuşit primele sale goluri pentru Valencia, care a câştigat acasă cu 3-1 în faţa lui Getafe. Oaspeţii au punctat în repriza a doua prin Diego Castro, însă Aritz Aduriz a adus liniştea pentru „lilieci” cu un sfert de oră înainte de final.
 

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close