Antena 3 CNN Sport Fotbal extern La Liga: Levante învinge cu 3-2 pe Sociedad şi îşi păstrează primul loc

La Liga: Levante învinge cu 3-2 pe Sociedad şi îşi păstrează primul loc

La Liga: Levante învinge cu 3-2 pe Sociedad şi îşi păstrează primul loc
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    27 Oct 2011   •   10:36

Levante a învins dramatic pe Real Sociedad pe teren propriu, scor 3-2, şi continuă să ocupe primul loc în ierarhia din Spania, cu un punct în faţa lui Real Madrid şi două în faţa Barcelonei.

 
Daniel Estrada a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 4, însă surprinzătorul lider din La Liga a egalat în debutul părţii secunde, prin Nano, apoi a trecut în avantaj, după reuşita lui Valdo. Bascii au fost aproape de a pleca cu un punct de la Valencia, Martinez înscriind cu patru minute înainte de final, dar execuţia superbă din lovitură liberă a lui Ruben Suarez a adus victoria pentru Levante în prelungiri.
 
Real Madrid nu le-a lăsat nicio şansă celor de la Villarreal, impunându-se cu 3-0 pe Santiago Bernabeu după o primă repriză excelentă. Echipa lui Jose Mourinho conducea cu 2-0 încă din minutul 11, după golurile lui Benzema şi Kaka, pentru ca argentinianul Di Maria să stabilească rezultatul final în minutul 31.
 
Valencia a revenit între primele patru echipe din Spania, după ce a câştigat cu 1-0 la Zaragoza. Unicul gol al partidei a fost înscris de Jordi Alba, în minutul 82.
 
Sporting Gijon a ajuns la cea de-a doua victorie consecutivă, 2-1 la Mallorca, şi a părăsit zona locurilor retrogradabile, Malaga a fost învinsă în deplasare de nou-promovata Rayo Vallecano, în timp ce Getafe a revenit după ce a fost condusă de două ori acasă de Osasuna şi a obţinut un punct, într-un meci în care Guiza şi Balde au reuşit câte o dublă.
 
Rezultate La Liga, etapa a 10-a: Getafe - Osasuna 2-2, Levante - Sociedad 3-2, Rayo Vallecano - Malaga 2-0, Zaragoza - Valencia 0-1, Mallorca - Gijon 1-2, Real Madrid - Villarreal 3-0
 
Clasament La Liga: 1.Levante 23p, 2.Real Madrid 22p, 3.Barcelona 21p, 4.Valencia 18p... 18.Villarreal 7p, 19.Santander 5p, 20.Granada 5p.
 

×
Subiecte în articol: La Liga Spania Real Madrid Valencia Villarreal
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close