Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lazio - Juventus 2-1, în prima manşă a semifinalelor Cupei Italiei (VIDEO)

Lazio - Juventus 2-1, în prima manşă a semifinalelor Cupei Italiei (VIDEO)

Lazio - Juventus 2-1, în prima manşă a semifinalelor Cupei Italiei (VIDEO)
04 Mar 2009   •   11:53

Lazio a revenit în meciul cu Juventus după ce a fost condusă cu 1-0 şi s-a impus la limită, scor 2-1, în partida tur din semifinalele Cupei Italiei. Pentru Lazio nu doar trofeul pus în joc este important, ci şi posibilitatea ca prin prezenţa în finală, presupunând că Inter învinge Sampdoria, să obţină şi o calificare în sezonul viitor al Cupei UEFA, cealaltă finalistă participând în Liga Campionilor, prin poziţionarea în clasamentul Serie A.

În minutul 18, Iaquinta a fost furios când şi-a văzut golul anulat pentru un ofsaid milimetric, reluările arătând că atacantul lui Juventus era probabil pe aceeaşi linie cu fundaşii laziali când Tiago Mendes i-a pasat. Juventus avea să deschidă totuşi scorul în minutul 34, când Marco Marchionni a preluat pe piept o minge respinsă de apărarea gazdelor şi a trimis în plasa porţii laziale.

Atacantul macedonian Goran Pandev şi Tommaso Rocchi au punctat pentru Lazio după pauză şi i-au redus astfel speranţele lui Claudio Ranieri de a ajunge în finală. Managerul lui Juventus va trebui să îşi motiveze jucătorii acum pentru partida retur, de la Torino, din 22 aprilie.

Vedeţi golurile partidei Lazio - Juventus 2-1


A doua semifinală se dispută între Sampdoria şi Inter Milan, prima manşă fiind programată miecuri seara.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close