Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lazio-Palermo 1-0. Rochi aduce prima victorie în cinci meciuri (VIDEO)

Lazio-Palermo 1-0. Rochi aduce prima victorie în cinci meciuri (VIDEO)

Lazio-Palermo 1-0. Rochi aduce prima victorie în cinci meciuri (VIDEO)
20 Dec 2008   •   21:21

Lazio a obţinut prima victorie în cinci meciuri în Serie A împotriva unuI Palermo în zece oameni. Echipa are ambiţii europene , dar au fost distraşi de numeroase scandaluri la echipe şi schimbări manageriale.
Palermo pe de altă parte era încrezătoare mai ales după victoria cu 2-0 de săptămâna trecută în faţa Sienei. Deşi fanii Lazion se aşteptau la un trio ofensiv, antrenoarul Delio Rossi a decis să îl lase pe Tommaso Rocchi pe bancă.
Ambele echipe au atacat de la început, dar fără să aducă ameninţări serioase la poarta adversă. Palermo era bine organizată şi ţinea jocul închis, în vreme ce Lazio era superioară la posesie, cu câteva ocazii în prima repriză.
Cum Lazio şi Palermo sunt în căutarea locului european, era de aşteptat un meci emoţionant, dar fanii nu s-au bucurat de un asemenea lux , jucătorii fiind mai degrabă preocupaţi să nu primească un gol decât să înscrie unul. În prima repriză. Lazio a şi reuşit unul, dar bucuria lui Zarate nu a fost de lungă durată- arbitrul de tuşă a ridicat fanionul pentru ofsaid.
În a doua repriză, Lazio a început mai hotărâtă şi ar fi trebui să înscrie în primele minute de la reluare, din nou prin argentinianul Zarate, care trece de o apărare rămasă nemişcată, dar nu reuşeşte să treacă şi de portar
Golul a venit în cele din urmă prin Tommaso Rocchi, care îl păcăleşte pe portarul Amelia cu un şut cu stângul. Deşi a avut un meci excelent, Amelia nu a reuşit să salveze şi acest balon. Deşi Palermo a reacţionat imediat, aceasta a fost fără succes.
Lazio ajunge astfel mai aproape de Europa, ocupând locul şase în Serie A.
Ştefan Radu a fost integralist pentru Lazio Roma.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lazio Roma Palermo Serie A
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close