Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lazio vrea să îl transfere de la Cluj pe coşmarul rivalei AS Roma: Dubarbier

Lazio vrea să îl transfere de la Cluj pe coşmarul rivalei AS Roma: Dubarbier

Lazio vrea să îl transfere de la Cluj pe coşmarul rivalei AS Roma: Dubarbier
05 Ian 2009   •   13:52

Formaţia italiană Lazio Roma se află în pole position pentru semnătura mijlocaşului Sebastian Dubarbier de la CFR Cluj, fost adversar al rivalei AS Roma în Liga Campionilor. Mijlocaşul argentinian i-a impresionat de altfel pe italieni chiar în meciurile jucate de campioana României în Liga Campionilor, iar preşedintele grupării laziale, Lotito, vrea să îi enerveze pe rivali transferându-l pe talentatul jucător de 23 de ani.
?Dubarbier i-a plăcut foarte mult lui Lotito, iar acesta este fericit că a început negocierile cu conducătorii de la Cluj pentru a-l aduce pe Sebastian în această lună la Roma. Nu este vorba de un împrumut, ci de un transfer definitiv?, a spus impresarul jucătorului, Pablo Sabbag, citat de Ziua de Cluj.
Preşedintele CFR, Iuliu Mureşan, a fost şi el citat de Tuttomercatoweb.it spunând că negocierile cu gruparea din Roma decurg bine. Totuşi, negocierile dintre cele două echipe ar putea intra în impas din cauza sumei de 12 milioane de euro cerută de oficialii echipei clujene în schimbul serviciilor jucătorului, sumă pe care oficialii peninsulari o consideră exagerată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Lazio Roma
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close