x close

Leverkusen câștigă și se menține pe locul trei. Rezultate Bundesliga

06 Dec 2008   •   19:06
 Leverkusen câștigă și se menține pe locul trei. Rezultate Bundesliga

Acțiune din plin sâmbătă în Bundesliga, ce a adus o victorie de 3-1 pentru Bayer Leverkusen contra Mönchengladbach, iar Werder Bremen rămâne în vrie, după ce a pierdut cu 1-o în fața Karlsruhe.
Scorul etapei s-a înregistrat în întâlnirea dintre Eintracht Frankfurt și Bochum.
gaydele au reușit să își reviină după înfrângerea de săptămâna trecută cu Werder Bremen și auytrecut la pas de Bochum. Cu toate acestea, momentul hotătâtor a fost probabil eliminarea timpurie a portarului oaspeților, Daniel Fernandes. Pentru Bochum meciul a început extrem de prost: după doar cinci minute de joc, portarul lor a fost eliminat și dictat un penalti. Fernandes a văzut cartonașul roșu după o intrare la Martin Fenin, în urma unei faze simple, la o greșeală a apărării care a trimis mingea înapoi spre propria poartă.
Nikos Liberopoulos a bătut lovitura liberă și a deschis scorul pentru gazde.
Bochum, în doar zece oameni au mai fost pedepsiți odată chiar înainte de pauză, când același atacant reușește dubla. O centrare a lui Fenin a ajuns numai bine pentru lovitura de cap a lui Nikos și era 2-0.
În minutul 62, la o lovitură liberă, Steinhöfer reușește o minge cu efect de la 25 m. Rezerva de portar. Renno nu a calculat bine traiectoria și a privit neputincios cum mingea intră în plasă.
Scorul final a fost stabilit patru minute mai târziu prin Marco Russ.
În alt meci, Bayer Leverkusen reușește să se mențină alături de Hoffenheim și Bayern Munchen după 3-1 cu Mönchengladbach, dar încă mai are trei puncte să le egaleze.

REZULTATE BUNDESLIGA ETAPA 16
Arminia Bielefeld 0 - 0 Borussia Dortmund
Eintracht Frankfurt 4 - 0 Bochum
Energie Cottbus 0 - 3 Stuttgart
Karlsruhe 1 - 0 Werder Bremen
Monchengladbach 1 - 3 Bayer Leverkusen
Schalke 1 - 0 Hertha BSC
Antena3.ro

Parteneri
Parteneri
sati