Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lothar Matthaus a fost demis din funcţia de selecţioner al Bulgariei

Lothar Matthaus a fost demis din funcţia de selecţioner al Bulgariei

Lothar Matthaus a fost demis din funcţia de selecţioner al Bulgariei
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    20 Sep 2011   •   11:08

Lothar Matthaus nu mai este selecţionerul echipei naţionale a Bulgariei, care ocupă penultimul loc în grupa G din preliminariile Campionatului European din 2012.

 
Decizia federaţiei bulgare a fost luată din cauza rezultatelor dezamăgitoare din ultima perioadă, care au culminat cu înfrângerile de la începutul lunii septembrie, 0-3 cu Anglia şi 1-3 cu Elveţia.
 
Fostul căpitan al Germaniei, alături de care a cucerit titlul european în 1980 şi pe cel mondial în 1990, a devenit selecţionerul Bulgariei în urmă cu un an, atunci când l-a înlocuit pe demisionarul Stanimir Stoilov.
 
Tehnicianul de 50 de ani va fi înlocuit cu antrenorul reprezentativei Under-21, Mihail Madanski, care va conduce echipa Bulgariei la următoarele meciuri, cu Ţara Galilor în preliminariile EURO 2012 şi amicalul împotriva Ucrainei.
 
Contractul lui Matthaus nu va fi prelungit. Trebuie să ne despărţim acum, ca urmare a rezultatelor slabe. Mihail Madanski va fi antrenor în următoarele două partide, apoi vom vedea cine va fi noul selecţioner”, a declarat Borislav Mihailov, preşedintele federaţiei din Bulgaria.

 

×
Subiecte în articol: Bulgaria demitere
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close