Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lyon a fost eliminată din sferturile Cupei Ligii Franţei. Marseille merge mai departe (VIDEO)

Lyon a fost eliminată din sferturile Cupei Ligii Franţei. Marseille merge mai departe (VIDEO)

Lyon a fost eliminată din sferturile Cupei Ligii Franţei. Marseille merge mai departe (VIDEO)
Sursa foto: gameiro
28 Ian 2010   •   13:44

Forma foarte slabă din Ligue 1 a fostei multiple campioane a Franţei, Olympique Lyon, se vede şi în celelate competiţii din Hexagon. La doar trei zile după ce a fost eliminată din Cupa Franţei de AS Monaco, Lyon a ieşit pe uşa din dos şi din Cupa Ligii, încă din sferturile de finală. O explicaţie a acestui fapt ar putea fi, totuşi, şi faptul că în general echipele mari din Franţa nu tratează cu seriozitate Cupa şi Cupa Ligii, competiţii în care, de obicei, ajung până în finală echipe considerate foarte mici.
Olympique Lyon a înregistrat, miercuri, o ieşire ruşinoasă din Cupa Ligii. Lorient a deschis scorul devreme, în minutul 4 al meciului de pe stadionul "Yves Allainmat", prin Kevin Gameiro. Cu toate că a avut aproape un meci întreg pentru a reveni pe tabelă, Lyon nu a putut reuşi mare lucru şi a fost eliminată.
Două alte partide s-au jucat miercuri în Cupa Ligii Franţei. Olympique Marseille a învins OSC Lille cu 2-1, goluri Gonzalez (min. 10) şi Valbuena (min. 81), în timp ce pentru Lille a marcat Melo (min. 7). În al treilea sfert de finală, Toulouse s-a impus pe terenul divizionarei secunde Guingamp, datorită golului lui Ebondo (min. 54).

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Olympique Lyon Olympique Marseille
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close