Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lyon ? Le Havre 3-1. Campionii se distanţează în clasament (VIDEO)

Lyon ? Le Havre 3-1. Campionii se distanţează în clasament (VIDEO)

Lyon ? Le Havre 3-1. Campionii se distanţează în clasament (VIDEO)
16 Feb 2009   •   11:27

Liderul din Ligue 1, Olympique Lyon, a trecut cu uşurinţă de ultima clasată Le Havre, duminică, mărindu-şi avantajul în fruntea clasamentului la patru puncte, după victoria cu 3-1 de pe teren propriu. În acelaşi timp, Olympique de Marseille a urcat pe locul trei, după victoria cu 1-0 de la AS Monaco.
Paris Saint Germain se apropiase sâmbătă la un singur punct de septupla campioană a Franţei, dar Lyon nu a arătat că joacă sub presiune. Elevii lui Claude Puel au trecut în avantaj din minutul 34, când Ederson a preluat o minge respinsă slab şi l-a învins pe Abasse Ba din apropiere.
Kader Keita a dublat apoi avantajul zece minute mai târziu, înainte ca Juninho să transforme o nouă lovitură liber în gol, cu 17 minute de final. În ciuda eliminării lui John Mensah şi a golului de consolare înscris de Loic Nestor, Lyon a rămas în avantaj şi a obţinut toate cele trei puncte.

Echipa cea mai apropiată de PSG este acum rivala tradiţională Marseille, care trebuie să îi mulţumească lui Bakari Kone pentru că au rămas la cinci puncte de Lyon. Cu 77 de minute scurse din jocul de pe Stade Louis II, atacantul ivorian a preluat pe piept şi a lobat mingea la colţul lung pentru a înscrie golul victoriei. Victoria a urcat Marseille pe locul trei, în faţa lui Toulouse, graţie unui golaveraj mai bun.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Olympique Lyon Olympique Marseille
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close