Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lyon nu a mai reuşit în campionat meciul bun de la Bucureşti.0-0 în deplasare la Auxerre

Lyon nu a mai reuşit în campionat meciul bun de la Bucureşti.0-0 în deplasare la Auxerre

Lyon nu a mai reuşit în campionat meciul bun de la Bucureşti.0-0 în deplasare la Auxerre
25 Oct 2008   •   22:16

Lyon nu a reuşit decât un egal (0-0) pe stadionul lui Auxerre, meci considerat a fi ca o partidă jucată acasă. De nouă ani, Lyon nu a pierdut pe Abbé-Deschamps, stadionul celor din Auxerre. Mai mult, campionii Franţei s-au impus în şapte din cele opt deplasări anterioare din campionat.
Cu toate acestea, Lyon era conştientă că acest şir nu poate continua la nesfârşit, mai ales o dată cu implicarea şi în Champions League.
După partida bună de la Bucureşti, a venit una mai puţin reuşită în campionat, care încă menţine echipa din Lyon pe prima poziţie în campionatul francez.
Antrenoul Claude Puel aprecia anterrior fluierului de inceput: ?campionatul va fi lung. Mergem la Auxerre pentru a face o partidă bună şi pentru a lua puncte. Am mers la Bucureşti cu ambiţia de a lua trei puncte. I-am pus în dificultate. Obiectivul va fi acelaşi la Auxerre. Totul este ca jucătorii să fie pregătiţi mintal şi să depună un efort împreună?.
Rezultatul însă îi mulţumeşte pe adversarii românilor, care apreciau pe site-ul lor că punctul din deplasare este unul binevenit. Claude Puel a aliniat la Auxerre aceeaşi echipă ca la Bucureşti, cu excepţia lui Jean Makoun, înlocuit de Kim Källström.
Alte rezultate în campionatul francez
Le Havre - Valenciennes 2 - 1
Lille- Caen 2 - 2
Lorient Nantes 3 - 0
Nice - Bordeaux 2 - 2
Rennes Le Mans 2 - 2
Partida Toulouse - Monaco debuteaza la ora 22
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Olympique Lyon
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close