Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Maghiarul Viktor Kassai va deveni cel mai tânăr arbitru care va conduce finala Ligii Campionilor

Maghiarul Viktor Kassai va deveni cel mai tânăr arbitru care va conduce finala Ligii Campionilor

Maghiarul Viktor Kassai va deveni cel mai tânăr arbitru care va conduce finala Ligii Campionilor
26 Mai 2011   •   13:38

Viktor Kassai va conduce la centru finala Ligii Campionilor dintre FC Barcelona şi Manchester United, care se va desfăşura sâmbătă pe stadionul Wembley din Londra. Arbitrul maghiar va fi ajutat de patru compatrioţi, Gabor Eros, Gyorgy Ring, Mihaly Fabian şi Tamas Bognar, iar arbitru de rezervă va fi Istvan Vad.

La 35 de ani şi 260 de zile, vârstă pe care o va avea la ora meciului, Kassai va deveni cel mai tânăr arbitru din istorie care conduce o finală de Cupa Campionilor sau Liga Campionilor. În ciuda tinereţii sale, maghiarul este deja un nume important în arbitraj, conducând patru partide la Cupa Mondială din 2010, printre care şi semifinala Spania-Germania.

În actuala ediţie a Ligii Campionilor, Kassai a condus la centru patru meciuri, printre care şi cel din faza grupelor dintre Valencia şi Manchester United, în care echipa lui Sir Alex Ferguson a învins cu 1-0.

×
Subiecte în articol: Manchester United FC Barcelona
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close