Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United câştigă derby-ul cu City şi se apropie de titlu. Arsenal - Chelsea 1-4 (VIDEO)

Manchester United câştigă derby-ul cu City şi se apropie de titlu. Arsenal - Chelsea 1-4 (VIDEO)

Manchester United câştigă derby-ul cu City şi se apropie de titlu. Arsenal - Chelsea 1-4 (VIDEO)
11 Mai 2009   •   01:52

Manchester United poate să obţină titlul în Premier League, sâmbătă, după ce victoria cu 2-0 în faţa celor de la Manchester City i-a oferit un avans de trei puncte în faţa celor de la Liverpool. Cristiano Ronaldo, din lovitură liberă, în minutul 18, şi Carlos Tevez, înainte de pauză, au decis derby-ul din Manchester.

Cum ?cormoranii? nu joacă decât abia duminică, când se deplasează la West Brom Albion, United poate să obţină al treilea titlu consecutiv dacă adună patru puncte în meciurile de miercuri şi sâmbătă, împotriva lui Wigan, respectiv Arsenal.



Dacă Wigan e clar că nu poate emite pretenţii, Arsenal dă şi ea semne de slăbiciune, fiind învinsă acasă de Chelsea, scor 1-4, într-un meci al învinselor din semifinalele Ligii Campionilor. Alex a deschis scorul în minutul 28, iar Anelka a făcut 2-0 cu şase minute înainte de pauză, pentru ca la reluare Kolo Toure să înscrie în propria poartă şi să pecetluiască soarta partidei.

Bendtner a redus din handicap în minutul 70, însă Malouda a stabilit scorul final în minutul 86, cu care Chelsea a obţinut cea mai categorică victorie în faţa rivalei Londoneze din 1970.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester United Premier League
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close