Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United defilează în Cupa Angliei: 4-0 cu Fulham şi cursa pentru record continuă

Manchester United defilează în Cupa Angliei: 4-0 cu Fulham şi cursa pentru record continuă

Manchester United defilează în Cupa Angliei: 4-0 cu Fulham şi cursa pentru record continuă
07 Mar 2009   •   23:04

Manchester United a zdrobit Fulham cu 4-0 şi s-a calificat în semifinalele Cupei Angliei, păstrând astfel intacte speranţele pentru a obţine o neprecedată performanţă: cucerirea a cinci trofee într-un sezon.


Carlos Tevez a deschis scorul în minutul 20, cu o lovitură de cap pe colţul lung, după ce Wayne Rooney a centrat din corner. Zece minute mai târziu, Rooney a lovit bara din apropiere, dar Tevez nu a greşit când a punctat pentru a doua oară în minutul 35.


La cinci minute după pauză, Rooney a marcat şi el, cu un şut plasat de la marginea careului, în timp ce Park a închis tabela cu nouă minute înainte de final.


Chelsea şi-a continuat şi ea revenirea de formă sub bagheta antrenorului olandez Guus Hiddink şi a obţinut o victorie confortabilă, scor 2-0, în meciul cu Coventry. Didier Drogba a deschis scorul în primele minute şi Alex a finalizat un contraatac şiret în repriza a doua pentru a asigura că londonezii ajung în semifinalele Cupei Angliei pentru a treia oară în ultimele patru sezoane.


Antena3.ro

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close