Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United ? Everton 1-0. Ronaldo consolidează primul loc pentru ?diavoli?

Manchester United ? Everton 1-0. Ronaldo consolidează primul loc pentru ?diavoli?

Manchester United ? Everton 1-0. Ronaldo consolidează primul loc pentru ?diavoli?
01 Feb 2009   •   00:03

Manchester United şi-a consolidat poziţia de lider în Premier League, după ce penalty-ul executat de Cristiano Ronaldo le-a adus ?diavolilor? victoria cu 1-0 împotriva celor de la Everton, într-o etapă în care golurile s-au lăsat aşteptate la echipele de top din Anglia.
Ronaldo a marcat din lovitură de pedeapsă chiar înainte de pauză, după ce Mikel Arteta a fost penalizat pentru un fault la Michael Carrick. Victoria vine înainte de derby-ul de duminică, de pe Anfield, dintre a treia clasată, Liverpool FC, şi Chelsea, echipa de pe locul doi. Cele două formaţii au nevoie de victorie pentru a putea ţine pasul cu campioana.
Următoarele două echipe din clasament, Aston Villa şi Arsenal, nu au putut înscrie în etapa de sâmbătă, meciurile lor împotriva lui Wigan Athletic, respectiv West Ham United, terminându-se cu remize albe.
O altă partidă încheiată cu scorul de 0-0, la celălalt capăt al clasamentului, nu le-a adus niciun beneficiu formaţiilor Middlesbrough şi Blackburn Rovers, în timp ce Stoke City a reuşit surpriza zilei, învingând cu 1-0 Manchester City.
Alte rezultate:
Bolton ? Tottenham 3-2
Fulham ? Portsmouth 3-1
Hull ? West Bromwich 2-2
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester United Premier League
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close