Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United şi Everton, calificate în sferturile de finală ale Cupei Angliei

Manchester United şi Everton, calificate în sferturile de finală ale Cupei Angliei

Manchester United şi Everton, calificate în sferturile de finală ale Cupei Angliei
16 Feb 2009   •   11:48

Formaţia Manchester United a rămas în cursă pentru toate cele patru trofee puse în joc în acest sezon, după ce a câştigat cu 4-1 meciul cu Derby County şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Angliei, alături de Everton, care a învins cu 3-1 pe Aston Villa.
Campionii mondiali ai lui Alex Ferguson, care vor juca finala Cupei Ligii luna viitoare, în timp ce continuă şi lupta de apărare a titlului în Premier League şi a Ligii Campionilor, au defilat spre victorie cu câte două goluri în fiecare repriză. Nani şi Darron Gibson au marcat înainte de pauză, în timp ce Cristiano Ronaldo şi Daniel Welbeck au punctat în repriza a doua. Addison a marcat pentru gazde în minutul 58.
Everton a preluat conducerea încă din minutul patru pe Goodison Park, când lovitura de cap a lui Tim Cahill a fost scoasă de pe linia porţii, dar Jack Rodwell a urmărit pentru a înscrie. Villa a egalat însă rapid prin penalty-ul executat de James Milner în minutul 8, după ce Tony Hibbert l-a faultat în careu pe Gabriel Agbonlahor.
Gazdele au beneficiat şi ele de un penalty, în minutul 23, iar Arteta a transformat cu siguranţă. Echipa lui Martin O?Neill a avut şansa egalării prin Agbonlahor, însă oaspeţii s-au văzut învinşi cu 15 minute înainte de final, când centrarea lui Anichebe a trecut printre doi fundaşi ai lui Villa şi Cahill a marcat.
Iată programul din sferturile de finală, conform tragerii la sorţi de duminică:
Blackburn Rovers sau Coventry City - Chelsea
Swansea City sau Fulham - Manchester United
Cardiff City sau Arsenal sau Burnley - Sheffield United sau Hull City
Everton - West Ham United sau Middlesbrough
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester United Cupa Angliei
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close