Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Marcelo Gallardo: Fabbiani i-a cucerit pe fani în doar 3 meciuri! Poate ajunge simbol pentru River

Marcelo Gallardo: Fabbiani i-a cucerit pe fani în doar 3 meciuri! Poate ajunge simbol pentru River

Marcelo Gallardo: Fabbiani i-a cucerit pe fani în doar 3 meciuri! Poate ajunge simbol pentru River
Sursa foto: Cristian Fabbiani
27 Feb 2009   •   16:31

Fostul atacant al lui CFR Cluj, argentinianul Cristian Fabbiani, a reuşit să lase o impresie incredibilă după primele trei meciuri jucate pentru titrata echipă din Buenos Aires, River Plate. "Căpcăunul" a fost lăudat de cel mai iubit jucător al echipei din ultimii ani, Marcelo Gallardo, care consideră că atacantul a reuşit o performanţă greu de repetat, lucru care au putea să-l ducă în echipa naţională a Argentinei.
Nu se poate spune că Fabbiani a ajuns cu uşurinţă la echipa sa de suflet, River Plate. A trebuit să se bată mult pentru a fi lăsat de conducerea clubului la care se afla cu împrumut, Newell's Old Boys, să treacă în curtea "Milioniarilor". Dar, odată ce a ajuns acolo, a reuşit trei evoluţii de excepţie în primele trei meciuri, reuşind să şi înscrie.
"Ce a reuşit Fabbiani este irepetabil. A jucat numai 3 meciuri pentru River până acum, dar a fost de fiecare dată încântător. I-a cucerit pe fani într-un timp foarte scurt, are carismă şi poate ajunge unul dintre simbolurile acestui club.
A intrat în sufletul tribunei, iar acesta este un lucru foarte important pentru orice fotbalist adevărat. Cristian poate ajunge în echipa naţională dacă va continua să evolueze aşa cum a făcut-o până acum" a conchis Gallardo, potrivit Gsp.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close