Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Marica nu vrea la bogaţii estului, Zenit Sankt Petersburg

Marica nu vrea la bogaţii estului, Zenit Sankt Petersburg

Marica nu vrea la bogaţii estului, Zenit Sankt Petersburg
Sursa foto: Ciprian MArica
04 Mar 2009   •   13:02

Internaţionalul român Ciprian Marica a refuzat oferta pe care a primit-o de la clubul din prima ligă rusă, Zenit Sankt Petersburg. Atacantul a mai jucat în spaţiul ex-sovietic, la Şahtior Doneţk, şi a preferat, de această dată, să rămână la VfB Stuttgart, echipă cu care crede că are încă şanse de a câştiga titlul în Bundesliga. Zenit, campioană a Rusiei în 2007, nu a reuşit decât un loc 5 în 2005, urmând să participe în preliminariile Europa League din tomană.
"Mulţumesc clubului rus, dar vreau să rămân la Stuttgart. Cred în continuare că putem câştiga titlul în Germania. Totul este posibil, mai ales că lupta este extrem de strânsă în partea superioară a clasamentului", a spus Marica, informează Mediafax.
În acest moment, VfB Stuttgart se află, potrivit site-ului oficial Bundesliga, pe locul al 7-lea în campionat, la şapte puncte de liderul Hertha Berlin. Echipa lui Marica se poate concentra pe campionatul intern, fiind eliminată din 16-imile Cupei Uefa chiar de către Zenit Skt. Petersburg, cu scorul general de 2-1.
Atacantul român are 23 de ani şi a venit la Stuttgart în vara lui 2007 de la echipa antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk. Înainte de aventura ucraineană, Marica a jucat la Dinamo Bucureşti
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ciprian Marica VfB Stuttgart
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close