Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Marica s-a bătut cu un coechipier de la Vfb Stuttgart şi va fi amendat

Marica s-a bătut cu un coechipier de la Vfb Stuttgart şi va fi amendat

Marica s-a bătut cu un coechipier de la Vfb Stuttgart şi va fi amendat
Sursa foto: Foto: Bild.de
28 Apr 2011   •   12:31

Internaţionalul român Ciprian Marica s-a bătut cu un coechipier de la Vfb Stuttgart, Arthur Boka, la antrenamentul formaţiei sale de miecuri. Conform cotidianului Bild, în timpul antrenamentului, Marica a avut o intrare periculoasă la Boka, acesta a sărit la bătaie şi a încercat să-l lovească pe jucătorul român în faţă, însă pentru că Marica este mai înalt şi nu a reuşit să-l lovească, Boka s-a trezit cu un genunchi în stomac de la român.

Repriza de box nu a fost trecută cu vederea de conducerea clubului. Managerul Fredi Bobici a admis că "o anume agresivitate pe teren e chiar ok, dar ceea ce s-a întîmplat de data aceasta e prea mult. Am lămurit lucrurile la cabine şi s-a luat chiar şi o decizie". Conform Bild, cei doi jucători vor fi amendaţi.

Marica nu este la prima abatere la Stuttgart. În decembrie, a fost amendat după o eliminare la meciul cu Hamburg, scor 2-4. Atunci a trebuit să plătească 50.000 de euro, cea mai mare amendă din istoria grupării şvabe. Ulterior, Marica a fost exclus din lot, în februarie, după declaraţiile pe care le-a făcut cu referire la situaţia sa de la club, fiind reprimit la antrenamente la 1 martie.

×
Subiecte în articol: Ciprian Marica VfB Stuttgart
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close