Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Messi a fost agresat într-un local din oraşul natal

Messi a fost agresat într-un local din oraşul natal

Messi a fost agresat într-un local din oraşul natal
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
03 Iun 2011   •   09:17

Revenit în Argentina pentru o scurtă vacanţă înainte de a participa cu naţionala „pumelor” la Copa America, Lionel Messi a avut parte de o surpriză neplăcută chiar în oraşul natal, Rosario.

 
La ieşirea dintr-un local în care luase masa cu câţiva prieteni, starul Barcelonei a fost asaltat de fanii dornici de a obţine un autograf sau de a face o poză cu Balonul de Aur. În acest timp, un tânăr a încercat să-l lovească pe tânăr.
 
Era foarte multă lume afară, copii, reporteri, fotografi, iar un puşti a încercat să-l lovească. Nu ştiu şi dacă a reuşit, dar oricum a luat-o la fugă”, a declarat unul dintre angajaţii restaurantului unde s-a petrecut incidentul.
 
Unii dintre martori au spus că agresorul era îmbrăcat cu uniforma unei şcoli din apropiere, iar alţii susţin că tânărul respectiv era suporter al echipei Rosario Central, marea rivală a celor de la Newell's Old Boys, club la care Messi a evoluat înainte de a ajunge la Barcelona.
 
Într-o postare pe contul său de Facebook, Messi a ţinut să-i liniştească pe fanii săi, anunţând că nu este rănit şi că nici măcar nu a fost atins: „Sunt absolut în regulă, nu am primit nicio lovitură”.

×
Subiecte în articol: Lionel Messi Argentina agresiune
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close