Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Messi: Barcelona şi Manchester United sunt cele mai bune echipe din lume

Messi: Barcelona şi Manchester United sunt cele mai bune echipe din lume

Messi: Barcelona şi Manchester United sunt cele mai bune echipe din lume
08 Mai 2009   •   12:49


Barcelona a eliminat cu emoţii Chelsea din Liga Campionilor şi s-a calificat într-o finală de vis cu campioana en-titre Manchester United, la Roma, pe 27 mai. O finală europeană care, în opinia lui Lionel Messi, va stabili care este cea mai bună echipă din lume.

?În acest moment, Barca şi Manchester United sunt cele mai bune două echipe din lume. Este o finală la care toată lumea a sperat şi cred că vom avea parte de un meci superb?, a declarat Messi.

Gruparea ?blaugrana? se află al câteva săptămâni distanţă de a reuşi o ?triplă?, după un sezon lung şi greu, iar Messi este optimist că echipa sa poate să învingă. ?Suntem la un pas să câştigăm toate cele trei competiţii în care suntem angrenaţi. Este clar că o triplă este realizabilă în acest moment?, a spus el.

Barcelona, într-adevăr, poate să obţină 2 din cele 3 trofee zilele următoare. Duminică, catalanii pot obţine titlul în La Liga dacă înving Villarreal, iar Real Madrid, principala rivală, se împiedică la Valencia. Apoi, pe 15 mai, Barcelona se deplasează pe Mestalla unde va disputa cu Athletic Bilbao Cupa Regelui Spaniei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close