Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Messi şi Mascherano nu ar fi jucat oricum pe Naţional Arena. Vezi motivul

Messi şi Mascherano nu ar fi jucat oricum pe Naţional Arena. Vezi motivul

Messi şi Mascherano nu ar fi jucat oricum pe Naţional Arena. Vezi motivul
26 Iul 2011   •   09:29

Chiar şi în eventualitatea în care FRF reuşeşte, cu vorba bună sau sub presiunea cererii unor daune de peste 2 milioane de euro, să determine oficialii de la Buenos Aires să trimită echipa Argentinei la inaugurarea Naţional Arena de pe 10 august, Lionel Messi are şanse minime, care tind spre zero, să facă deplasarea la Bucureşti.

Mijlocaşul argentinian tocmai a încheiat un nou turneu fără succes alături de echipa Argentinei, COpa America, şi va pleca în vacanţă. FC Barcelona a anunţat marţi că Messi nu va face deplasarea pentru turneul din Statele Unite ale Americii, din perioada 30 iulie - 6 august, unde va disputa trei partide amicale, cu Manchester, Chivas şi Club America.

Dacă ar fi onorat şi meciul amical cu România, starul argentinian s-ar fi alăturat colegilor săi de la Barcelona, la antrenamente, abia pe 11 sau chiar 12 august, lucru inacceptabil pentru catalani, care pe 14 august se deplasează la Madrid pentru prima manşă a SuperCupei Spaniei, cu Real, returul fiind programat doar 3 zile mai târziu.

În aceeaşi situaţie se află şi Javier Mascherano.

Federaţia de fotbal din Argentina a anunţat marţi că a decis suspendarea partidei amicale cu România în urma demiterii selecţionerului Sergio Batista.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close