Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Middlesbrough- Manchester 0-2. United s-a distanţat la şase puncte în fruntea Premier League (VIDEO)

Middlesbrough- Manchester 0-2. United s-a distanţat la şase puncte în fruntea Premier League (VIDEO)

Middlesbrough- Manchester 0-2. United s-a distanţat la şase puncte în fruntea Premier League (VIDEO)
Sursa foto: Park Ji-Sung
02 Mai 2009   •   17:34

Manchester United şi-a mărit avansul în fruntea Premier League la şase puncte după un confortabil 2-0 cu Middlesbrough. Recent numitul jucător al anului Ryan Giggs- min 25, şi rezerva Park Ji-Sung - min 51 au fost marcatorii ce au adus formaţia mult mai aproape de un al treilea titlu consecutiv.

Mai rămân patru meciuri în acest sezon pentru Alex Ferguson, care acum au ajuns la acelaşi acelaşi număr de partide jucate ca ocupanta locului secund Liverpool, ce o va întâlni pe Newcastle duminică.

Meciul a fost lipsit de calitate şi dramatism: Boro a arătat foarte puţine, iar United a putut să tragă profesionist de timp.

Boro a încercat din răsputeri să o ţină pe United departe de poartpm dar părea că nu le iese nimic, mai ales după ce Ryan Giggs a găsit spaţiul porţii. Oaspeţii au fost în control tot timpul meciului.
Ferguson, ce avea în minte deplasare de marţi de oe Emirates Stadium , a făcut şapte schimbări în echipă- una din ele forţată de accidentarea lui Rio Ferdinand- fără a slăbi echipa.
De altfel a putut numi ca titulari pe Patrice Evra, Nemanja Vidic, Paul Scholes, Giggs, Wayne Rooney şi Dimitar Berbatov, în vreme ce vedetele Cristiano Ronaldo, Carlos Tevez, Nani şi Anderson au luat loc pe bancă. În faţa acestei formaţii, gazdele au arătat din răsputeri să arate calitate, dar a părut mereu că United mai are încă câteva viteze nefolosite.

În urma acestui rezultat, Manchester a acumulat 80 de puncte, cu şase mai mult decât FC Liverpool, în timp ce învinsa sa, Middlesbrough, rămâne pe penultimul loc în clasament, cu 31 de puncte.

Altfel, United mai are de disputat şi o partidă restantă în Premier League, cu Wigan Athletic.

Tot sâmbătă, în etapa a 35-a din Premier League, se mai dispută meciurile: Chelsea - Fulham, Manchester City - Blackburn, Portsmouth - Arsenal, Stoke City - West Ham, Tottenham - West Bromwich şi Wigan - Bolton.
0-1



0-2




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester United Premier League
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close