Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mihajlovic îl atacă pe Totti: Este un om invizibil pentru mine

Mihajlovic îl atacă pe Totti: Este un om invizibil pentru mine

Mihajlovic îl atacă pe Totti: Este un om invizibil pentru mine
16 Dec 2008   •   22:55

Antrenorul Bolognei, Sinisa Mihajlovic a lansat un ataca verbal la adresa atacantului Romei Francesco Totti, înaintea meciului direct din optimile Cupei Italiei. Totti şi Mihajlovic au fost colegi la Roma, însă sârbul de 39 de ani spune că italianul nu l-a onorat cu prezenţa la meciul de retragere din calitate de jucător, de anul trecut.
"Pentru mine, Totti nu mai există", a spus Mihajlovic, care a părăsit Roma în 1994. "Relaţia noastră era foarte bună până acum doi ani. Mi-a promis că vine la meciul de retragere, dar l-am sunat zile întregi şi nu mi-a răspuns. Nu şi-a respectat promisiunea şi pentru mine nu mai există. Nu este un om de cuvânt", a declarat Mihajlovic.
Sârbul susţine de asemenea că mulţumită lui a debutat Totti la Roma. "În mare parte eu sunt celui care trebuie să îi mulţumească pentru debutul la o vârstă fragedă. Am vorbit cu antrenorul de atunci, Vujadin Boskov, înaintea unui meci cu Brescia şi i-am spus că ar trebui să îl includă şi pe el în prima echipă, după ce l-am văzut cum juca pentru rezerve. Conduceam cu 2-0 şi i-am spus lui Boskov să îl bage în teren", îşi aminteşte Mihajlovic.
Mihajlovic s-a confruntat şi cu antrenorul lui Inter Milano, Jose Mourinho, săptămâna trecută, luând peste picior lipsa unei cariere de jucător a portughezului şi modul deficitar în care manageriază cazul atacantului brazilian Adriano.
Antena3.ro

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close