Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Milito, dezgustat de oficialii lui Inter

Milito, dezgustat de oficialii lui Inter

Milito, dezgustat de oficialii lui Inter
02 Iun 2010   •   16:59

Diego Milito este aparent "dezgustat", după ce unele persoane de la Inter s-au declarat insultate de faptul că jucătorul este măgulit de interesul celor de la Real Madrid.

Atacantul argentinian, în vârstă de 30 de ani, care a înscris ambele goluri ale lui Inter în finala Ligii Campionilor, nu a descurajat zvonurile apărute săptămâna trecută conform cărora Jose Mourinho este determinat să îl ia după el în Spania.

Într-un interviu pentru Corriere dello Sport, impresarul lui Milito, Fernando Hidalgo, a declarat: "Întotdeauna s-a comportat exemplar de când a venit la Milano. Nu a zis nimic ciudat şi acum este dezgustat pentru că unii se simt ofensaţi pentru că el a spus că are oferte. Dacă Inter este ofensată de Milito, atunci să îl pună pe lista de transferuri. Imediat îl va lua o echipă".

"A fost sincer când a subliniat faptul că mai are trei ani de contract cu Inter şi că este fericit. De ce să fie cineva ofesnat? Branca şi Oriali ştiu bine că în luna decembrie a anului trecut un antrenor important de la un club european de top l-a vrut pe Milito şi că înţelegerea nu s-a realizat în ciuda unui contract mult mai bun. Poate că au memoria scurtă", a mai spus Hidalgo.

Antena3.ro

×
Parteneri
Româncă, pion important al cartelului de droguri Sinaloa din Spania
x close