Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mircea Lucescu anunţă ce va face înainte de retragere

Mircea Lucescu anunţă ce va face înainte de retragere

Mircea Lucescu anunţă ce va face înainte de retragere
Sursa foto: sursa: gsp.ro
27 Oct 2015   •   14:00

Mircea Lucescu a ajuns la 100 de meciuri ca antrenor în grupele UEFA Champions League, eveniment remarcat de toată presa internaţională.
Tehnicianul lui Şahtior a oferit un interviu pentru cel mai bun site de sport din Grecia, gazzetta.gr, în care a vorbit pe larg despre perioada petrecută la echipa patronată de Rinat Ahmetov, despre problemele provocate de războiul din Ucraina, dar şi despre momentul retragerii sale de la echipa cu care a început colaborarea în 2004, scrie gsp.ro.

"Secretul carierei mele este pasiunea pentru fotbal, dragostea pentru fotbal! Eu trăiesc pentru asta. Am avut multă răbdare în cariera mea, am luat decizii inteligente care m-au ajutat foarte mult. Dar pentru a face performanţă îţi trebuie mult răbdare şi dragoste. În Estul Europei este foarte dificil pentru echipele care vor să participe în grupele UEFA Champions League. Sînt multe obstacole, mai ales că te loveşti de trupe puternice din Vest", spune Lucescu (70 de ani).

În finalul interviului, Lucescu a fost întrebat. "O să fiţi totdeauna antrenorul lui Şahtior?". Tehnicianul de 70 de ani a zîmbit, dar a oferit un răspuns clar în ceea ce priveşte retragerea sa. "Îmi place fotbalul, dar la un moment dat trebuie să te odihneşti şi să schimb ceva în cariera mea de antrenor! Mă voi retrage de la Şahtior doar atunci cînd voi mai juca un meci pe Donbas Arena, cu fanii echipei noastre în tribune. Atunci mă voi lăsa! Acesta vreau să fie meciul vieţii mele şi ultimul din cariera mea!", a punctat Il Luce.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță schimbarea drastică a vremii
x close