Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mirel Rădoi a debutat cu gol pentru Al-Hilal, în derby-ul cu Al Nasr (VIDEO)

Mirel Rădoi a debutat cu gol pentru Al-Hilal, în derby-ul cu Al Nasr (VIDEO)

Mirel Rădoi a debutat cu gol pentru Al-Hilal, în derby-ul cu Al Nasr (VIDEO)
23 Ian 2009   •   23:58

Mirel Rădoi, fostul căpitan al Stelei, a debutat cu dreptul la echipa Al Hilal Ryiadh, marcând un gol în meciul câştigat pe terenul formaţiei Al Nasr, cu scorul de 2-0, vineri seara, în campionatul de fotbal al Arabiei Saudite.
Rădoi, transferat în urmă cu o săptămână de la Steaua la echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, pentru şase milioane de euro, a marcat un gol splendid, în minutul 80 şi a contribuit considerabil la primul gol al oaspeţilor.
Evoluând cu numărul 8 pe tricou, mijlocaş la închidere, Rădoi a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, reuşind intercepţii, multe pase bune, tacklinguri, două şuturi frumoase, în min. 27, de la 25 metri, pe lângă poartă, şi în min. 60, când mingea a trecut foarte aproape de vinclu.
În minutul 71, Al Hilal a deschis scorul, concretizând dominarea autoritară de care dăduse dovadă până atunci: a fost o lansare remarcabilă a lui Rădoi pentru suedezul Wilhelmsson, centrare a acestuia şi Yasser Al Qahtani a reuşit să înscrie după un stop pe piept şi şut la colţul lung. Al Hilal şi-a mărit avantajul în minutul 80, când Rădoi, infiltrat în careu, a preluat pe piept mingea trimisă de coreeanul Seol şi a şutat formidabil din unghi.
Mirel Rădoi a jucat tot meciul şi a câştigat astfel duelul cu alt fost stelist, brazilianul Elton (numărul 7 la Al Nasr), care a reuşit câteva faze de efect, a tras trei şuturi la poarta oaspeţilor, în min. 38, 42, 84, dar sub nivelul la care a jucat internaţionalul român.
Partida s-a jucat pe Stadionul Regele Fahd, care are o capacitate de 70.000 locuri, este complet acoperit, având aer condiţionat, iar temperatura a fost de circa 20 de grade (vedeta Yasser Al Qahtani a evoluat cu mănuşi).
În clasament, pe primul loc se află a urcat Al Hilal, 40 puncte (17 jocuri), urmată de Al Ittihad Jeddah, cu 40 p (16 j), Al Shabab, 30 p (17 j), etc. Al Nasr este pe locul 6, cu 21 p (14 j).

Agerpres

×
Subiecte în articol: Mirel Radoi
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close