Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mourinho: "Finala Ligii este un vis pentru Inter şi o obsesie pentru Barcelona"

Mourinho: "Finala Ligii este un vis pentru Inter şi o obsesie pentru Barcelona"

Mourinho: "Finala Ligii este un vis pentru Inter şi o obsesie pentru Barcelona"
Sursa foto: jose mourinho
28 Apr 2010   •   11:28

Antrenorul lui Inter Milano, Jose Mourinho, consideră că finala Ligii Campionilor nu este văzută la fel în Catalunia cum este văzută la Milano. Portughezul este conştient că la Barcelona nu poate exista bucurie mai mare decât câştigarea unui trofeu pe terenul rivalei, Santiago Bernabeu, şi tocmai de aceea calificarea este o obsesie.
"Nu este o finală, aşa cum am tot auzit că se spune. Este o semifinală. Pentru noi, calificarea în finală ar fi un vis, indiferent că se joacă la Madrid sau Londra. Însă pentru FC Barcelona este o obsesie, dearece este anti-Real", a declarat Jose Mourinho, potrivit Mediafax.
Mourinho a putut să vadă cum trăiesc catalanii meciurile de pe Santiago Bernabeu pe când era translator la Barcelona, în mandatul lui Sir Bobby Robson.
"În 1997, când eram la FC Barcelona ca traducător pentru Bobby Robson, am trăit finala Cupei Spaniei, când am jucat cu Betis la Madrid. Suporterii catalani au sărbătorit victoria ca şi cum ar fi câştigat Cupa Mondială. Drapele catalane în terenul Madridului, imnul Barcelonei la difuzoarele de pe Santiago Bernabeu, toate astea. Imaginaţi-vă acum, cu Liga Campionilor în joc. Din această cauză spun că pentru noi este un vis, pentru că de peste 40 de ani Inter nu a mai câştigat un trofeu european, însă pentru ei este o obsesie", a spus lusitanul.
FC Barcelona şi Inter Milano îşi dispută miercuri seară, de la ora 21:45, calificarea în finala Ligii Campionilor, pe arena Camp Nou din capitala Cataluniei. În tur, la Milano, Inter s-a impus cu scorul de 3-1.
Antena3.ro

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close