Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mourinho: Inter nu merita să câştige (VIDEO)

Mourinho: Inter nu merita să câştige (VIDEO)

Mourinho: Inter nu merita să câştige (VIDEO)
21 Dec 2008   •   14:42

Antrenorul formaţiei Inter, Jose Mourinho, a admis că echipa sa a avut noroc să plece cu toate trei puncte după meciul cu Siena. După vitoria controversată cu 2-1 din deplasarea de la Siena, tehnicianul portughez a admis că nu se aştepta la ultimul gol al lui Maicon şi că echipa sa nu merita mai mult de un punct.
Nu sunt suprins de performanţa Sienei şi trebuie să admit că nu meritam să câştigăm acest meci. NU pentru că golul victoriei a fost din ofsaid, aceasta face parte din sport. Nu meritam să învingem pentru că Siena a jucat foarte bine, foarte organizat şi l-am felicitat pe antrenorul Marco Giampaolo după meci. Ştiam că va fi greu, pentru că aveam unii jucători, precum Luis Jimenez şi Mario Balotelli care au revenit după o lungă perioadă de timp. A trebuit să jucăm cu Jimenez, deoarece Dejan Stankovic era suspendat, iar aceasta a fost un risc, dar uneori vreau să ridic moralul jucătorilor mei. Nu a jucat rău, dar i-a lipsit ritmul împotriva unei echipe foarte agresive?.
Iar referitor la o partidă chiar înainte de vacanţă,Mourinho declara: ?A fost dificil, cu atâtea petreceri ce au loc- a trebuit să ţinem echipa concentrată. Dar campioni câştigă şi când nu o merită, iar acum putem să sărbătorim a opta victorie consecutivă?.
De asemenea, portughezul a admis că ieşirea lui de bucurie la al doilea gol al serii pentru Inter a venit din faptul că nu se aştepta la un asemnea rezultat.
?Eram fericit, deoarce credeam că este mai probabil să fim conduşi decât să prelumă condeucere cu 2-1. A fost un gol care a venit de nincăieri. De obicei sunt calm când echipa mea înscrie după un meci bun, dar de data aceasta reacţia mea a venit din surpriza. Chiar credeam că vom face un singru punct?.
Victoria de sămbătă seara a făcut din Inter campioana de toamnă în Serie A, deoarece vor avea un avans de cel puţin şase puncte, indiferent de ce fac rivalii de la Juventus.

Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close