Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mourinho îşi învinge fosta echipă, dar Chelsea marchează un gol important la Milano

Mourinho îşi învinge fosta echipă, dar Chelsea marchează un gol important la Milano

Mourinho îşi învinge fosta echipă, dar Chelsea marchează un gol important la Milano
24 Feb 2010   •   23:37

Inter Milano a obţinut o victorie importantă în optimile Ligii Campionilor, însă i-a permis lui Chelsea să marcheze un gol la fel de important în deplasare. Londonezii pot spera astfel că în retur vor întoarce rezultatul de 1-2 şi că îşi vor învinge fostul mentor, pe Jose Mourinho, care după primul duel cu fosta echipă a ieşit cu capul sus.

Inter a avut parte de un start ideal de partidă şi a înscris la prima fază de atac a meciului. Samuel Eto'o l-a deschis pe Wesley Sneijder la marginea careului, dar mingea a ajuns la Diego Milito, care l-a întors incredibil de uşor pe John Terry şi a şutat pe colţul scurt fără nicio şansă pentru Petr Cech.

Samuel Eto'o putea să facă 2-0 până la pauză, însă şi Chelsea a avut ghinionul de a nu egala, mai ales când Didier Drogba a lovit bara dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri de poarta lui Julio Cesar.

Chelsea a reuşit totuşi să egaleze la şase minute de la reluare, când Branislav Ivanovic l-a servit pe Salomon Kalou şi acesta a marcat cu un şut în forţă şi cu ajutorul portarului interist.

Bucuria londonezilor a durat însă doar patru minute, Esteban Cambiasso reuşind să refacă avantajul de un gol în favoarea lui Inter în minutul 55. Wesley Sneijder a centrat în careu, dar mingea a fost respinsă până la mijlocaşul argentinian, al cărui prim şut a fost blocat de Ivanovic, pentru ca tot el să reia în poartă de la marginea careului.

Antena3.ro

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close